Osaamisen kehittäminen

Organisaatioilta vaaditaan yhä nopeampaa kykyä reagoida liiketoimintaympäristönsä muutoksiin. Muutos edellyttää uuden oppimista, uusien näkökulmien löytämistä ja oman osaamisen soveltamista. Valmennamme, koulutamme ja kehitämme yritysten ja yksilöiden osaamista vastaamaan tämän päivän osaamisvaatimuksia.

Esimiesvalmennukset

räätälöidään aina yrityksen tarpeisiin strategia ja muutosohjelmat huomioiden.  Usein toistuvia teemoja ovat: minä johtajana, esimiehen oikeudet ja velvollisuudet, valmentava johtaminen, vuorovaikutustyylit, muutoksen johtaminen. Toteutamme myös 360-arviointeja.

Myynnin ja asiakaspalvelun valmennukset

sovitetaan aina yrityksen tarpeisiin ja strategiaan. Innostavissa valmennuksissamme kannustetaan ennen kaikkea asiakaslähtöiseen ja myynnilliseen asenteeseen ja annetaan konkreettisia työkaluja ja vinkkejä parempaan myyntitulokseen (esim. mini-DISC vuorovaikutustyylien tunnistaminen).

Tutkintoon valmistava koulutus

liiketalouden perustutkintoon valmistavissa koulutusohjelmistamme valmistuu vuosittain n. 200 opiskelijaa. Oppisopimuskoulutuksessa koulutuksen sisältö suunnitellaan aina opiskelijan osaaminen ja tulevaisuuden osaamistarpeet silmälläpitäen. Opintopolun suunnittelussa huomioidaan aiemmin hankittu tieto-taito, ammatillinen kokemus sekä valmiudet opiskeluun.

LUE LISÄÄ
Faros Business School

on yrittäjän ja yrityksen johdon oma valmennusohjelma, jossa keskeistä on oman liiketoimintaosaamisen suunnitelmallinen vahvistaminen tietoon ja käytäntöön perustuen. Valmennus sopii yhtälailla niin kokeneemmalle konkarille kuin uudenkin sukupolven edustajalle. Valmennuksen keskiössä on osallistujan henkilökohtainen kehitysohjelma.

LUE LISÄÄ

KYSY MEILTÄ LISÄÄ

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin