TUTKINTOON VALMISTAVA KOULUTUS

TUTKINTOON VALMISTAVA KOULUTUS

Faros Group toteuttaa käytännönläheistä, tutkintoon valmistavaa koulutusta. Oppisopimuskoulutuksessa koulutuksen sisältö suunnitellaan aina opiskelijan osaaminen ja tulevaisuuden osaamistarpeet silmälläpitäen. Opintopolun suunnittelussa huomioidaan aiemmin hankittu tieto-taito, ammatillinen kokemus sekä valmiudet opiskeluun. Valmistavan koulutuksen yhtenä keskeisimpänä tekijänä on työelämälähtöisyys.

Faros Group tekee yhteistyötä mm. Markkinointi-instituutin kanssa. Tutkintoon johtavissa koulutuksissamme on mukana vuosittain satoja opiskelijoita eri toimialoilta. Tutkintoon valmistavaa koulutusta toteutetaan mm. parturi-kampaamoalalle, kukkakaupan alalle ja urheilualan toimijoille.

 

Kokemuksia ja kommentteja merkonomikoulutuksista:

”Erittäin hyvä koulutus, joka on ehdottomasti vahvistanut yrittäjyyttäni. Ymmärrykseni liiketoiminnan jokaiseen osa-alueeseen on merkittävästi parantunut, kuten myös ymmärrykseni siitä, että kaikki osa-alueet linkittyvät toisiinsa. Suosittelen koulutusta lämpimästi jokaiselle hiusalan yrittäjälle!”

– Jukka Lautamaja, yrittäjä, Hairhouse, Seinäjoki

 

”Koulutus oli erittäin hyvä. Koulutuksen teemoja käsiteltiin urheiluorganisaatioiden näkökulmasta ja hyvä aikataulutus mahdollisti asioiden viemisen suoraan käytännön työhön”.

– Juha Turunen, toiminnanjohtaja, Tikkurilan Judokat

 

Lue kattavammin kokemuksia kukkakaupan alan merkonomikoulutuksesta Puutarha & Kauppa -lehden artikkelista (8/2017) ”Merkonomikoulutus haastaa laatikosta ulos”.

”Tehtävät liittyivät kaikki omaan yritykseen, joten niistä saatu hyöty on todella suuri”

-Minna Penttala, Penttala Floral Design

 

”Suosittelen koulutusta kaikille, jotka työskentelevät tällä alalla, eikä kokopäiväinen opiskelu ole mahdollista”

– Janni Grönfors, Kukka Fiori

Yhteistyössä

LISÄTIETOJA

Lisätietoja valmennuskokonaisuudesta

Kysy lisää tai kutsu meidät käymään, niin keskustellaan tarkemmin valmennuksesta ja sen soveltuvuudesta juuri Sinun tilanteeseesi.

 KYSY LISÄÄ

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin